Begin vandaag nog met de online Basisopleiding Arbeidsrecht (BAR) van Boom juridisch opleidingen. De BAR bestaat uit vijf online modules. Elke module bevat video’s, ondersteunend studiemateriaal en toetsing. Omdat de opleiding volledig digitaal is, volgt u deze gewoon vanuit huis en in uw eigen tempo.

Ervaren arbeidsrechtspecialisten Ruben Houweling en Pascal Kruit bespreken per video de kern van een arbeidsrechtelijk onderwerp, waarbij een of meer casusvragen worden behandeld. Daarnaast beschikt u als cursist over extra studiemateriaal, waaronder de digitale versie van het handboek Arbeidsrechtelijke themata, de wettenbundel Wetgeving sociaal recht 2019/2020 en de jurisprudentiebundel Uittreksels arresten arbeidsrecht.

20 PO-punten
Elke video sluit af met een toets. Wanneer alle toetsen zijn behaald, ontvangt u een certificaat voor de Basisopleiding Arbeidsrecht (BAR) van 20 PO-punten, waarmee u voldoet aan de eisen van de Raad voor de Rechtsbijstand en u zich kunt inschrijven voor de specialisatie Arbeidsrecht. De opleiding is ook erkend door de Nederlandse Orde voor Advocaten. U kunt de PO-punten dus ook laten meetellen voor het jaarlijks onderhouden van uw vakkennis.

Doelgroep
De Basisopleiding Arbeidsrecht (BAR) is speciaal ontwikkeld voor alle advocaten die zich in het rechtsgebiedenregister van de Raad voor Rechtsbijstand willen laten toevoegen met de specialisatie Arbeidsrecht. Daarnaast is de opleiding relevant voor iedere juridisch professional die werkzaam is of gaat zijn binnen het arbeidsrecht: juridisch adviseurs, rechtsbijstand juristen, bedrijfsjuristen en HR-professionals.

Kosten
De Basisopleiding Arbeidsrecht (BAR) kost € 495 (excl. btw). Dit is inclusief toegang tot en gebruik van het digitale studiemateriaal. Ga naar www.basisopleidingarbeidsrecht.nl voor meer informatie en aanschaf.

 

Basisopleiding Arbeidsrecht (BAR) in het kort

  • 20 PO-punten
  • Docenten: Ruben Houweling & Pascal Kruit
  • Vijf online modules met video’s, digitaal studiemateriaal en toetsing
  • € 495 (ex. btw) inclusief toegang tot en gebruik van het studiemateriaal
  • Erkend door de Raad voor Rechtsbijstand voor de specialisatie Arbeidsrecht
  • Erkend door de Nederlandse Orde van Advocaten
  • Ook geschikt voor bedrijfsjuristen, rechtsbijstand juristen, juridisch adviseurs en HR-professionals
  • Volledig online, dus gewoon vanuit huis én in uw eigen tempo te volgen

Ga snel naar www.basisopleidingarbeidsrecht.nl, koop toegang en begin vandaag nog!

Afbeelding-BAR-voor-IM