Kandidaat-notaris Guido Bakhuizen is het liefst zo veel mogelijk  onderweg, want aan tafel bij zijn cliënten krijgt hij simpelweg meer te horen. En dat levert goede inzichten op om de juiste manier in  te spelen op actuele vraagstukken.

Met zijn bedrijf iNotary levert Guido dan ook meer dan alleen notariële diensten voor ondernemers. Hij kan een totaalplaatje bieden op het gebied van ondernemingsrecht, familievermogensrecht en boedelafwikkeling. En dan komt het aan op vertrouwen. Zijn persoonlijke benadering werkt. Guido denkt niet alleen als notaris, maar ook als ondernemer mee over actuele vraagstukken bij zijn cliënten. Hij weet daarom heel goed welke kennis nodig is.

Om deskundig en up-to-date te kunnen adviseren, maakt Guido sinds kort gebruik van de PO Deal: “Ik had al vier cursussen van Sdu op mijn lijstje gezet, toen zag ik dat ik voor een vergelijkbaar bedrag ook de PO Deal kon afsluiten. Het aanbod is zo ruim, daar zitten genoeg thema’s in die ik echt interessant vind. Voor een vast bedrag per jaar mag ik nu onbeperkt in mezelf investeren.”

PO Deal: 12 maanden zoveel cursussen volgen als u wilt voor € 2095,-

Met de PO Deal All Inclusive heeft u 12 maanden lang alle vrijheid om onbeperkt juridische cursussen te volgen. U heeft keuze uit alle opleidingen die door ons georganiseerd worden, inclusief onze cursussen, events en webinars. U kunt dus op een makkelijke manier uw PO-punten halen.

www.sdujuridischeopleidingen.nl/podeal

logo_SDU

Sdu

Onze kennis helpt u vooruit