Spandaw Consultancy Group is al jaren een specialist op gebied van Bedrijfsrecherche en Security Risk Management. Voor u of uw cliënt verrichten wij feitenonderzoek in de breedste zin, denkt u aan bedrijfsfraude en oplichting. Iedere vorm van contractbreuk kan door ons worden onderzocht met als doel waarheidsvinding. U kunt hierbij denken aan arbeidsongeschiktheid, relatiebeding, partneralimentatie en andere vormen waar uw of de integriteit van uw cliënt in het geding komt. Spandaw Consultancy Group beschikt over eigen onderzoekers en een breed nationaal en internationaal netwerk.

Bart-Spandaw
Bart Spandaw

Ook kunnen wij u of uw cliënt, samen met onze specialisten, voorzien van kwalitatief goede veiligheidszorg waarbij discretie en preventie voorop staan. Door onze preventieve werkwijze, gebaseerd op het vergaren van informatie, zorgen wij ervoor dat ongewenste veiligheidsrisico’s vroegtijdig worden onderkend. Onze medewerkers zijn allen voormalig militair of politie-specialisten geweest en zijn ook gewend in het hoogste risicosegment te werken, waar ook ter wereld. Spandaw Consultancy Group kan u zowel op operationeel gebied als vanuit een adviserende en coördinerende rol van dienst zijn.

Voelt u of uw cliënt zich bedreigd? Voor onderzoek of veiligheid mail of bel voor een vrijblijvend gesprek: 050-2046445.

logo_SpandawGroep

Spandaw Consultancy Group

Masters in Investigation & Safety

Wij worden gewaardeerd om onze bevlogenheid in combinatie met nuchter handelen.

Onze basisopleiding en werkervaring horen tot de top van Nederland. Geschoold in perfectie. En dat onderscheidt ons duidelijk van de rest.

Onze klanten zijn particulieren, advocaten, bedrijven, instellingen en gemeenten.