De Specialisatieopleiding Contracteren van Juridisch PAO Leiden verbreedt en verdiept uw kennis van het contractenrecht. Ook de internationale aspecten van contractenrecht komen in de opleiding aan bod.

Startdatum: 27 oktober 2020

Opbouw programma: 7 opleidingsbijeenkomsten (14.00 – 21.45 uur) en een afsluitend mondeling examen in januari 2021

Accreditatie: NOvA 42, HQ 42

Cursuslocatie: Golden Tulip Leiden Centre, te Leiden

Prijs: € 4250,- (vrij van btw) inclusief consumpties, diners en digitaal cursusmateriaal. Nu inclusief gratis eendaagse cursus t.w.v. € 500,- in 2020 of 2021!

Lees meer informatie over de Specialisatieopleiding Contracteren.

De opleiding is breed van opzet. Onderwerpen die worden besproken, zijn o.a.: algemene voorwaarden, remedies bij wanprestatie, internationale aspecten van toepasselijk recht en bevoegde rechter. Ook thema’s als meerpartijenproblemen, garanties en zekerheden worden besproken. Uiteraard wordt stilgestaan bij actuele rechtsontwikkelingen.

De docenten zijn erkende specialisten uit praktijk en wetenschap.

Programma

Het programma van de opleiding Contracteren bestaat uit 14 modules. Elke module wordt behandeld en uitgediept door een specialist uit de universitaire wereld en/of de praktijk (advocaat en/of rechter). Iedere module bevat een deel theorie waarna cursisten in kleine gemengde groepjes (bijv. bedrijfsjurist, advocaat, overheidsjurist) uiteengaan om aan een praktijkgerichte casus te werken.

Geen huiswerkopdrachten

De Specialisatieopleiding Contracteren onderscheidt zich door de gunstige ‘spitsuur’ tijdstippen waarop de bijeenkomsten plaatsvinden. Er zijn geen verplichte huiswerkopdrachten. De drukke advocaat/jurist kan de opleiding uitstekend combineren met zijn/haar drukke praktijk.

Doelgroep

Advocaten, bedrijfsjuristen, leden van de rechterlijke macht en andere juristen die met contractenrecht te maken hebben. Er dient minimaal 3 jaar praktijkervaring aanwezig te zijn en de cursist dient een gedegen basiskennis te hebben van het contractenrecht.

Lees meer informatie over de Specialisatieopleiding Contracteren.

De Specialisatieopleiding start ook op 25 maart 2021. Bekijk de editie van voorjaar 2021.

PAO-Leiden

Juridisch PAO Leiden

Blijf op de hoogte van ons cursusaanbod!