Philips SpeechLive is een cloudgebaseerd dicteer- en transcriptieplatform dat goed tot zijn recht komt wanneer er veel vraag is naar het maken van documenten. Het integreert naadloos in elke workflow, ongeacht of u de enige werknemer bent of moet samenwerken met een team in een groot kantoor.

In dit overzicht ziet u wat Philips SpeechLive voor u kan doen:

afb_4_making-speech-rec-image_NL

Stap 1: Uw opname maken 

Er zijn veel mogelijkheden om uw stem op te nemen. Wellicht kent u de digitale voicerecorder die specifieke functies heeft om dictaten efficiënt op te nemen. Het is ook mogelijk om te werken met een dicteermicrofoon die via USB of draadloos op uw computer is aangesloten. En natuurlijk is er ook een smartphone app waarmee u op elk moment kunt opnemen. De keuze is aan u en u kunt verschillende configuraties wensen, afhankelijk van de situatie. Voor snelle notities onderweg is de smartphone waarschijnlijk de beste keuze, maar voor langere opnames is een ergonomische voicerecorder al snel een uitstekende optie.

Stap 2: Spraak-naar-tekst 

Philips SpeechLive biedt verschillende opties om uw spraakopname om te zetten in tekst:

  • De realtime spraakherkenning werkt zowel op uw computer als in de smartphone app en zet uw stem meteen om in tekst terwijl u spreekt.
  • U kunt opnames beluisteren en uittypen in het browservenster van Philips SpeechLive en een voetpedaal gebruiken dat op de pc is aangesloten om opnames eenvoudig te starten en te stoppen.
  • U kunt opnames in de achtergrond door de spraakherkenning sturen en vervolgens alleen de herkende tekst corrigeren.

Het mooie is dat u gebruik kunt maken van alle bovenstaande opties door elkaar en verschillende manieren van verwerking kunt kiezen naargelang uw tijd of de taken die u te doen heeft.

afb_2_philips-speechlive_laptop-with-worklist-and-app

Hoe zou dit er in het echt kunnen uitzien? 

Een advocaat hoeft niet langer audio op te nemen en door te sturen voor transcriptie, maar kan in plaats daarvan gebruikmaken van spraakherkenning in realtime, rechtstreeks in de app, waardoor zijn assistenten tijd besparen voor verdere bewerking en afronding van het document.

Gaat het om een uitgebreider document dat ook een specifieke opmaak vereist, kan de opname naar het secretariaat worden gestuurd waar het door de spraakherkenningsengine wordt gehaald en het document alleen nog maar hoeft te worden nagekeken en gecorrigeerd.

Een advocaat die nog op de rechtbank is, kan met de smartphone app al het vervolg van een dossier dicteren en ervoor kiezen de opname meteen via SpeechLive naar spraakherkenning te sturen. Zodra hij terug is op kantoor, liggen de documenten klaar om bewerkt en voltooid te worden.

De tools 

Wanneer u werkt aan uw pc:

Philips SpeechLive in de cloud in combinatie met de SpeechLive Desktop app voor realtime spraakherkenning.

Wanneer u werkt met uw smartphone:

De Philips SpeechLive smartphone app gesynchroniseerd met uw Philips SpeechLive account.

afb_3_philips-speechlive_laptop-with-sr-recorder-and-app

Interesse? Ga naar onze website en schrijf in voor een gratis proefversie.

philips-speechlive_spraakherkenning_banner_nl_200x200px

Philips SpeechLive

The most efficient and accurate way to convert your speech to text