Mobiliteit en telewerken zijn al langer grote uitdagingen geworden voor professionals. Door de huidige gezondheidscrisis waarmee we allemaal te maken krijgen, is deze trend nog meer in een stroomversnelling geraakt. De spraak-naar-tekst oplossingen van Philips bieden heel wat voordelen voor telewerkers.

Dankzij de mogelijkheid om op verplaatsing of van thuis uit te kunnen werken, kunnen we vandaag de dag voldoen aan de verwachtingen om steeds sneller te reageren en steeds beschikbaar te zijn en zo de klanttevredenheid te verhogen. Het geeft ook de mogelijkheid om de werklast over de dag te verdelen zonder zichzelf te beperken tot de kantooruren en daardoor flexibeler te worden. Telewerk bevrijdt ons ook van de restricties gelinkt aan transport en de kostbare tijd die we verliezen in ons dagelijkse woon-werkverkeer.

Om deze uitdagingen aan te gaan, heeft Philips een gamma spraakoplossingen ontwikkeld waarmee u altijd en overal kunt werken met een eenvoudige internetverbinding of een 3G/4G verbinding. U bent advocaat of administratief medewerker en u moet veel rapporten, conclusies en andere documenten produceren? Met de Philips SpeechLive oplossing kunt u werken waar en wanneer maar wilt.

Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. De advocaat dicteert zijn of haar rapport met de de smartphone applicatie van Philips of op een digitale voice recorder.
  2. Het dictaat wordt ofwel verstuurd via de smartphone applicatie van Philips, of via de Philips SpeechLive website waarna het onmiddellijk beschikbaar is voor verwerking.
  3. Het dictaat wordt door uw assistent(e) uitgeschreven of door de spraakherkenning van Philips SpeechLive.

Deze werkwijze vereenvoudigt de samenwerking tussen de auteur en het secretariaat: het is niet langer nodig om fysiek in hetzelfde kantoor aanwezig te zijn, of op hetzelfde IT-netwerk te werken of om bestanden per e-mail te versturen. Er hoeft ook geen software geïnstalleerd te worden, enkel de smartphone applicatie is nodig om te dicteren en een internetbrowser om uit te schrijven.

Philips SpeechLive zorgt voor het delen, de back-up en de integriteit van uw gegevens conform de AVG-wetgeving. Er wordt enkel op servers gewerkt die voldoen aan de hoogste veiligheidscertificeringen.

Wij bieden de mogelijkheid om de oplossing 30 dagen gratis te testen, zonder verdere aankoopverplichting. Meer informatie vindt u op www.speechlive.com of vul hier uw gegevens in zodat wij u zo snel mogelijk kunnen contacteren.

Logo Philips nb

Philips

Speech Processing Solutions GmbH verkoopt wereldwijd spraak-naar-tekst oplossingen van Philips