Topprestaties kunnen niet zonder plezier. Wat de Toga Academie dus niet doet? Saaie cursussen omdat het nu eenmaal moet. Webinars waarbij u in slaap valt. Zonde van uw tijd. Wel: boeiende cursussen waar u echt beter van wordt. Topdocenten die hun passie voor het vak overbrengen. De Toga Academie biedt kwaliteit én plezier.

De Toga Academie biedt vanaf het najaar van 2019 aansprekende cursussen aan voor advocaten en academische juristen. Mét de garantie dat het niet saai wordt. Praktijkgericht en actueel.

Jos400x400

Directeur en advocaat Jos Willemsen: “Advocaten moeten elk jaar verplicht PO-punten halen. Maar het mag geen “moetje” met tegenzin worden: je wil er als advocaat ten eerste echt beter van worden, en het mag ook met plezier. We kiezen daarom voor topdocenten die een groep kunnen boeien tot het einde. Daarnaast zitten we op mooie locaties, niet in grauwe zaaltjes op een industrieterrein in Utrecht-Oost.”

 

Aimee400x400

Opleidingsmanager en jurist Aimee Palmaers: “Leren gaat makkelijker als je plezier hebt. Advocaten zijn hooggekwalificeerde professionals die erg hard werken. Een cursus moet hen vooruitbrengen en bijdragen aan hun professionele ontwikkeling en netwerk. Kwaliteit staat daarom voorop in een leuke middag met collega’s. Hoe we dat doen? Een cursus Wet Wapens en Munitie bijvoorbeeld, waar je na afloop zelf de schietbaan op kunt. Of een cursus Jeugdstrafrecht op 5 december met een speciale mysteryguest met veel ervaring met hechten van minderjarigen.”

afb_logo_Toga-academie

Toga Academie

PRAKTIJKGERICHTE CURSUSSEN VOOR ADVOCATEN