Benieuwd of uw kantooradministratie efficiënter kan? En hoe goede software daaraan kan bijdragen? Urios ontwikkelt al vanaf dag één software met input van haar gebruikers. Zo weten we zeker dat ons pakket goed aansluit op de praktijk en u écht helpt met tijd besparen.

Urios: simpel in gebruik, zonder in te leveren op functionaliteit

Urios is een kantooradministratiepakket voor kleine- en middelgrote advocatenkantoren. Onze pijlers:

  1. Keuzevrijheid. Bepaal zelf waar uw data wordt opgeslagen, lokaal of in de cloud, met welk boekhoudpakket u werkt en welke dossiernummering u kiest. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de vrijheid die Urios biedt.
  2. Betaalbaar. Urios is de voordeligste aanbieder van advocatuurspecifieke software. U kiest wat u gebruikt en daarmee ook wat u betaalt.
  3. Efficiënt. Bereik zoveel mogelijk in zo min mogelijk klikken of toetsaanslagen. Het doel is om u te helpen met tijd besparen. Niet om u extra werk te bezorgen.
  4. Korte lijnen. In de meeste gevallen krijgt u direct een medewerker aan de lijn of heeft u binnen één werkdag antwoord op uw mail.

Gratis webinars voor iedereen die geïnteresseerd is

Ter ere van ons 20-jarig jubileum organiseren wij een aantal gratis webinars. Deze zijn toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in onderstaande onderwerpen.

#1 Documenten genereren met Word-sjablonen

In enkele klikken genereert u vanuit Urios documenten in Word. Hierin worden de gegevens die bekend zijn in Urios direct ingevuld.

Direct inschrijven voor webinar ‘Documenten genereren met Word-sjablonen’

#2 E-mails genereren met Outlook-sjablonen

Typt u ook vaak mails die op elkaar lijken? Dat kan sneller én makkelijker! Bespaar tijd met sjablonen voor e-mails in Outlook. Opgemaakt in uw eigen huisstijl en direct gevuld met informatie vanuit Urios.

Direct inschrijven voor webinar ‘E-mails genereren met Outlook-sjablonen’

#3 Documenten beheren in mappen en submappen

Voor ieder nieuw dossier maakt Urios automatisch een dossiermap aan in Verkenner, desgewenst met zelfgekozen submappen. Sla ook e-mails direct vanuit Outlook op in de juiste dossiermap.

Direct inschrijven voor webinar ‘Documenten beheren in mappen en submappen’

#4 Elektronisch factureren

Bespaar tijd, geld én papier met factureren per mail. In enkele klikken verzendt u de declaratie per mail naar uw cliënt, inclusief pdf-bijlage van de factuur. Nog sneller betalingen ontvangen? Voeg dan een iDEAL-betaalknop toe aan uw e-mail.

Direct inschrijven voor webinar ‘Elektronisch factureren’

Meer informatie en inschrijven

Past Urios bij uw kantoor? Schrijf u gratis en vrijblijvend in voor één of meerdere van onze webinars en ontdek het zelf.

logo_Urios

Urios

SOFTWARE VOOR ADVOCATEN

Urios is gebruiksvriendelijke en betaalbare software voor advocaten. Al meer dan 20 jaar helpen we advocaten met dossierbeheer, tijdschrijven en declareren.