NZ rainforest accommodation

Down Under
Maak kennis met deze landen en word overweldigd door adembenemende natuur. Of u nu een fervent wandelaar, wijnliefhebber of cultuurfanaat bent, Nieuw-Zeeland en Australië hebben iedereen iets bijzonders te bieden.

Trakteer uzelf op een onvergetelijke reiservaring. Laat u verrassen door de unieke schoonheid van Down Under terwijl u zorgeloos geniet, omdat elk detail van uw reis zorgvuldig is geregeld en volledig past bij uw persoonlijke wensen en interesses.

Unieke reizen
Bij TravelEssence begrijpen we dat elke reiziger uniek is. Daarom geloven we in het creëren van reizen die perfect bij u passen. Dus of u nu de iconische rode rotsen van de Australische Outback wilt bewonderen of juist de groene regenwouden van Nieuw-Zeeland, allerlei bijzondere diersoorten wilt spotten zoals koala’s, kangoeroes of de Nieuw-Zeelandse kiwi, en kennis wilt maken met rijke inheemse culturen, TravelEssence maakt uw reis helemaal voor u op maat.

Natuur
Overnacht in kleinschalige accommodaties, omringd door natuur. Of u nu verblijft in een eco-lodge, B&B, villa, glamping tent of op een boerderij, elke accommodatie is een ervaring op zich. Uw lokale hosts kennen alle verborgen parels van de omgeving en wijzen u met liefde naar onvergetelijke plekken midden in de natuur, waar u zich even alleen op de wereld waant.

Neem rustig de tijd om onderweg te genieten van een prachtig uitzicht of een heerlijke lunch. Ga met een gids mee voor een wandeltocht langs de kust en spot de zeldzame geeloogpinguïn of ontdek Melbourne op de fiets.

Geen stress
We begrijpen dat uw vakantietijd kostbaar is, daarom nemen we de stress van het regelen van uw reis weg, zodat u van elk moment optimaal kunt genieten. Het enige dat u hoeft te doen, is ons laten weten waar u blij van wordt. De rest regelen wij, van de vluchten en huurauto, tot de accommodaties en activiteiten.

Onvergetelijk avontuur
Maak u klaar voor een onvergetelijk avontuur. Laat TravelEssence uw gids zijn terwijl u het beste van Down Under ontdekt. Ervaar de magie van Australië en Nieuw-Zeeland en maak een reis waar u nog jaren met plezier aan terugdenkt.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw droomreis samen te stellen. Eerst inspiratie opdoen? Bezoek dan een van onze gratis presentaties, online of op ons kantoor in Zeist. Schrijf u in via www.travelessence.nl/presentatiedag

1568800053231

TravelEssence

Unieke op maat gemaakt reizen naar Australië en Nieuw-Zeeland