De Jaargids Advocatuur is verschenen. Wat is hieraan zo bijzonder?

Ruim 190 advocaten worden met hun profiel in de spotlight gezet en tientallen partners tonen hun praktijkvisie. Daarnaast geven professionals hun kijk op de advocatuur. De Jaargids is als premium magazine bijgesloten bij het Financieele Dagblad en is ook digitaal beschikbaar. 

Een print magazine met online variant is luxe, maar hoe vindbaar zijn de advocaten zelf online?

Deelnemers zijn 24/7 vindbaar op Dejuristprofielbank.nl. Daar staan de verrijkte profielen op van honderden advocaten, juristen en kennisspecialisten, zodat deskundigheid binnen het rechtsgebied zich verbindt met talent en cliënt. 

Hoe ziet een verrijkt profiel op DeJuristprofielbank.nl eruit?

De Juristprofielbank is een expertisenetwerk waar juridische professionals op staan met hun naam, kantoor, contactgegevens en foto. Deelnemers en cliënten zoeken elkaar op basis van inhoud, zichtbaarheid en rechtsgebied. Een verrijkt profiel draagt bij aan een uitgebreid netwerk binnen de expertise van het rechtsgebied en toont de professionele status. 

Jullie werken ook samen met Recht.nl?

Dat klopt. Recht.nl is één van de best bezochte juridische websites in Nederland. In overleg met uitgever Maurits Hertzberger staat Dejuristprofielbank.nl op de homepage van Recht.nl. We denken dat dit in de smaak zal vallen bij de doelgroep.

Komen er nog meer innovaties?

Het is sowieso van belang om in beweging te blijven en nieuwe kansen te benutten. Om effectiviteit en gemak te bieden is Aplanner.nl ontwikkeld waar binnen 3,5 minuut een verrijkt profiel kan worden gereserveerd voor Dejuristprofielbank.nl of een vacature kan worden geplaatst in een A-titel zoals Advocatenblad.

Gesprek met Anna Bos,  Communicatie Specialist

CMS300x300

Juristenpersgroep | Capital Media Services

logo_dejuristprofielbank

DeJuristprofielbank.nl

Juridische professional nodig? Selecteer direct de meest relevante advocaat, partner of kennisspecialist. Met bijbehorend zakelijk profi …