De leergang Pensioenrecht onder leiding van prof. dr. Erik Lutjens en mr. Monique van der Poel wordt al 20 jaar aangeboden bij de Vrije Universiteit, koploper als het gaat om cursussen en opleidingen pensioenrecht.

Hierdoor hebben onze docenten haarfijn op het netvlies welke kennis van belang is voor uw dagelijkse werkpraktijk. De inhoud van het programma wordt afgestemd op de actualiteiten en in de lessen wordt er volop geleerd van en met andere pensioendeskundigen. De leergang gaat 23 maart 2021 weer van start en is dit keer in een compleet nieuw jasje gestoken met geheel geactualiseerde inhoud en actueel studieboek.

Wilt u op het hoogste niveau adviseren over pensioen en pensioenrechtelijke kwesties, een geschil hierover behandelen, en/of weloverwogen besluiten nemen over (de wijziging van) pensioenregelingen? Met deze leergang verwerft u diepgaand inzicht op alle juridische aspecten van ontwerp, toezegging, uitvoering en wijziging van pensioenregelingen. Hiermee biedt de leergang niet alleen onmisbare kennis voor juristen, maar voor iedereen die in de dagelijkse praktijk te maken heeft met pensioenvraagstukken.

Meer informatie vindt u op de site van de VU leergang Pensioenrecht.

logo-VU_400x400

VU Law Academy

Juridische PAO Leergangen, cursussen en incompany mogelijkheden.