AdvocatenAcademie en Intervisiehuis

Na maanden van veel thuiswerken en weinig tot geen mogelijkheden om cursussen op locatie of inhouse te volgen hebben veel advocaten nog niet al hun juridische en/of intervisie PO-punten voor 2020 gehaald. Met de actuele programma’s van AdvocatenAcademie en de op uw interessegebied gerichte intervisie-bijeenkomsten van Intervisiehuis kunt u achter uw pc deze punten alsnog halen.

AdvocatenAcademie

AdvocatenAcademie is een nieuwe speler op het terrein van (online) onderwijs voor advocaten en is opgericht met het doel advocaten op een efficiënte en betaalbare wijze op de hoogte te laten zijn op hun rechtsgebied.

Wij onderscheiden ons doordat wij niet werken met zogenaamde webinars (vooraf opgenomen programma’s) maar uitsluitend “live” online studie- en actualiteitendagen organiseren met topdocenten waar er uitgebreid ruimte is voor eigen inbreng. Doordat er geen dure, vaak lastig te bereiken, locaties hoeven te worden gehuurd zijn wij in staat de studie- en actualiteitendagen tegen een schappelijk tarief aan te bieden.

Voor slechts € 60,- (actualiteiten) per PO-punt helemaal up-to-date in uw rechtsgebied. Klik hier voor de actuele programma’s

Intervisiehuis

Intervisiehuis is in 2020 opgericht om aan de behoefte te voldoen van advocaten die per 2020 verplicht zijn om intervisies, peer reviews en/of gestructureerd overleg te volgen.

Wij onderscheiden ons doordat wij er onder andere naar streven om “gelijkgestemde” advocaten samen te brengen in intervisebijeenkomsten met de volgende verschillende aandachtgebieden: Arbeids, Contracten, Bestuurs-, Familie-, Straf-, en Vastgoedrecht. Dit doen wij online en op enkele “coronaproof” locaties waar de deelnemers in een veilige en prettige omgeving de intervisie kunnen doen die op een goed bereisbare afstand van uw kantoor is gevestigd.

Gespreksleiders

Onze professionele gespreksleiders voor intervisies hebben een jarenlange ervaring met het opzetten van intervisie. Daarnaast zijn zij advocaat (geweest) of hebben zij ruime ervaring binnen de advocatuur. Uiteraard zijn al onze gespreksleiders geregistreerd als gespreksleider bij de Nederlandse Orde van Advocaten

De online intervisiebijeenkomsten duren 2 uur ( 2 opleidingspunten (kwaliteitstoetsen) en 2 (niet-juridisch)  per keer en organiseren wij dit jaar voor slechts € 45,- per uur. De bijeenkomsten op “coronaproof” locaties duren 4 uur waardoor u met 1 bijeenkomst aan uw opleidingsverplichtingen (kwaliteitstoetsen) voor 2020 heeft voldaan. Klik hier voor de verschillende intervisiebijeenkomsten.

logo_AdvocatenAcademie_Intervisiehuis

AdvocatenAcademie | Intervisiehuis