Verhoog de kwaliteit van jouw juridisch advies!

Ben je werkzaam als jurist binnen de politiek-bestuurlijke omgeving van de publieke sector? Dan krijg je te maken met complexe vraagstukken en diverse belangen. De 6-daagse opleiding voor de Gemeentejurist biedt de nodige verdieping om deze uitdagingen aan te gaan.

Waarom deze opleiding?

In de publieke sector moet je als juridisch expert op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen binnen verschillende rechtsgebieden en deze effectief kunnen toepassen. Dit vraagt om een brede en diepgaande kennisbasis, evenals sterke beïnvloedings- en gespreksvaardigheden.

Wat kun je verwachten?

  • Actuele juridische kennis: Je kennis wordt up-to-date gebracht met de laatste wet- en regelgeving en jurisprudentie.
  • Bestuurlijke en organisatorische context: Begrijp de dynamiek binnen de publieke sector en hoe je daarin effectief kunt opereren.
  • Praktische vaardigheden: Ontwikkel je beïnvloedings- en gespreksvaardigheden om je positie te versterken en strategisch advies te geven.

Voor wie is deze opleiding bedoeld?

Deze opleiding is speciaal ontwikkeld voor juristen die werkzaam zijn in de politiek-bestuurlijke context van de publieke sector. Of je nu een ervaren gemeentejurist bent of je carrière verder wilt ontwikkelen, deze opleiding biedt waardevolle inzichten en vaardigheden.

Programma en aanpak

Het programma bestaat uit zes intensieve dagen waarin je onder begeleiding van ervaren docenten en praktijkdeskundigen werkt aan jouw juridische en strategische vaardigheden. Je leert niet alleen van hen, maar ook van je mededeelnemers, wat je netwerk en kennisbasis verder uitbreidt.

Resultaat

Na afloop van de opleiding ben je in staat om complexe juridische vraagstukken vanuit een breder perspectief te benaderen. Je beschikt over de nieuwste kennis en vaardigheden om effectief te opereren in de dynamische omgeving van de publieke sector.

Wil je jouw juridische advies naar een hoger niveau tillen en beter voorbereid zijn op de uitdagingen binnen de publieke sector? Schrijf je dan nu in voor de 6-daagse opleiding voor de Gemeentejurist en investeer in jouw professionele toekomst.

logo_SBO

Studiecentrum voor Bedrijf en Overheid (SBO)

Versterk je Kennis Vergroot je Netwerk

Studiecentrum voor Bedrijf en Overheid is gespecialiseerd in het ontwikkelen en organiseren van kwalitatief hoogwaardige congressen, opleidingen en cursussen.