Reviews van standaardcontracten zoals NDA’s of verwerkersovereenkomsten komen steeds op hetzelfde neer. Checken op standaard issues en dezelfde aanpassingen doen als altijd. U en uw collega’s hebben wel wat beters te doen. Daarom ontwikkelde de specialisten van JuriBlox de contractenrobot Lynn Legal: deze screent standaardcontracten op de bekende issues, voorziet die van commentaar én past de tekst meteen aan (Word redline).

Ieder contract is maatwerk, maar een NDA of andere standaardovereenkomst toch net wat minder dan een M&A deal of technologielicentie. Toch blijken veel juristen nog vaak handmatig die standaardteksten te reviewen. Zonde van de tijd! Want Lynn Legal kan dat beter.

Contractenrobot Lynn kan standaardfrases herkennen en classificeren, en bovendien per issue herkennen hoe serieus het is. Looptijd van 5 jaar, forumkeuze Den Haag en een auditrecht voor de informatieverstrekker in de NDA: wat vindt u daarvan? Lynn keurt het af, en past meteen het document aan: één jaar, Gelderland en alleen een onafhankelijke auditor. Met redline en commentaar, zoals u dat ook zou doen.

Photo Booth-bibliotheek

Lynn is getraind op meer dan 16.000 NDA’s en 1.200 verwerkersovereenkomsten, zowel Engels als Nederlands. Ter zake ervaren juristen hebben de data gereviewd en het systeem gevoed. Hierdoor is Lynn snel, juridisch accuraat en natuurlijk consistent. Want een robot wordt niet moe, raakt niet afgeleid door een deadline en mist geen dingen. Het bewijs: meer dan 80% van de documenten wordt door de wederpartij geaccepteerd met hooguit minimale aanpassingen. Lynn mist zelden iets, maar als dat gebeurt staan wij voor onze technologie, inclusief beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

Zelf eens proberen? Ga naar https://ndalynn.com en krijg geheel gratis direct resultaat.

Resultaten niet streng genoeg? Of juist te vervelend? In de betaalde versie kunt u dit naar eigen inzicht bijstellen. Daarnaast krijgt u een archief van gereviewde documenten én aanpassingen. ISO 27001 beveiligd. Vraag naar de mogelijkheden.

https://lynnlegal.nl

logo_JuriBlox

Lynn Legal

Lynn. De laywerbot die u tijd bespaart.

Laat Lynn het standaardwerk doen. Dan kunt u verder met de échte juridische uitdagingen.

Lynn reviewt én annoteert uw geheimhoudingscontracten en verwerkerovereenkomsten. Waarom nog tijd besteden aan standaard issues zoeken als Lynn dat veel sneller en net zo scherp doet?