-Kantoor-03

Dit doen wij samen met onze klanten, eigenaar of huurder of samen met partijen die het project voor de klant ontwikkelen, zoals architecten en projectontwikkelaars. Daarbij staat ontzorgen van het begin tot aan de overdracht van de sleutel voorop. Vanzelfsprekend gebaseerd op een langdurige relatie op basis van wederzijds vertrouwen. We zijn trots op ons portfolio en altijd op zoek naar uitdagingen om deze verder uit te breiden.

Ysquare

ALLES IN EEN HAND

VEGA Projects is gespecialiseerd in (turn-key) inbouwprojecten voor toonaangevende opdrachtgevers. Er wordt gewerkt voor gebouweigenaren, bedrijfsmakelaars, eindgebruikers en projectontwikkelaars om commercieel vastgoed objecten te ontwerpen, renoveren en af te bouwen. Vooral maatwerk is ons op het lijf geschreven. Dit wordt gedaan met de specialist in Nederland, Roverdi. Roverdi maakt sinds kort onderdeel uit van de VEGA Groep. Vanaf het eerste moment werken wij met u samen aan het totale concept. Hierbij staat ontzorgen voorop. Wij nemen alles uit handen en zorgen voor een klinkend resultaat.

Ook in de advocatuur en het notariaat is VEGA Projects inmiddels een bekende naam. Zo hebben wij in de afgelopen tijd een aantal toonaangevende kantoren afgebouwd. De nieuwe kantoren van Kennedy Van der Laan, Ysquare en Zuidbroek Notarissen, allen gevestigd in Amsterdam, zijn volledig turn-key door VEGA Projects opgeleverd.

Richard Jan Roks van Kennedy Van der Laan zegt daarover; “VEGA Projects heeft ons nieuwe kantoor volledig afgebouwd, conform het ontwerp van onze architect, het beschikbare budget en een krappe planning. De samenwerking tussen ons als opdrachtgever, onze adviseurs, de architect, de eigenaar van het pand en VEGA Projects als aannemer verliep in uitstekende sfeer. Vanaf start bouw tot aan de oplevering was dit een zorgeloos proces. En minstens zo belangrijk: de kwaliteit van het door VEGA Projects uitgevoerde werk is uitstekend. Nog steeds werken ruim 120 advocaten in een fantastische werkomgeving.”

Ysquare advocaat/partner Robbert Jan van der Weijden: “VEGA Projects is een professioneel en prettig bedrijf om mee samen te werken. Fijne, vakbekwame mensen die meedenken en het belang van de cliënt steeds vooropzetten. Bij een volgend project komen wij zeker terug.”

Heeft u ook plannen voor een nieuwe kantooromgeving? Laat ons met u meedenken en een mooi voorstel doen.

We design, we build, we deliver.

KVDL
1200x1200_logo_VegaProject[82398]

Vega Projects

Vega Projects BV bedenkt, ontwerpt en creëert al twintig jaar de mooiste projecten