Het is misschien lastig te zeggen wie jouw droomcliënt is. De meeste juristen weten echter nog wel heel goed waarom ze het vak zijn ingegaan: Met welke dromen, idealen en ambities ging jij als pas afgestudeerd jurist van start?

Voor veel juristen geldt: Ze hebben ooit voor dit vak gekozen om mensen te helpen. Echte mensen met echte problemen. Mensen die serieus gedoe hebben met hun werkgever bijvoorbeeld. Of die hun letselschade moeten verhalen op een onwillige wederpartij. Zaken waar niemand om heeft gevraagd, maar die grote impact hebben. Zaken waarbij het persoonlijke verhaal minstens zo belangrijk is voor de aanpak, als de juridische context.

Dát zijn de zaken waarvoor je het vak in bent gegaan. Dus zouden dat niet nog steeds de zaken moeten zijn waarvoor je iedere dag de mouwen opstroopt? Zijn jouw droomcliënten niet gewoon onveranderd gebleven: Gewone mensen met een bijzonder probleem. Die jij met al jouw kennis en ervaring kunt helpen.

Bij ARAG vind je die cliënten. Hier kun je een verschil maken. Bij ARAG vind je niet alleen uitdagende dossiers, waarbij het altijd gaat om een voor je cliënt passende oplossing. Maar ook veel collega’s die net als jij iedere dag enorm gemotiveerd aan de slag gaan. En natuurlijk alle ruimte om jezelf continu te ontwikkelen binnen je eigen rechtsgebied.

Werk doen dat ertoe doet? Of heb je vragen? Kom eens een kop koffie drinken. Dat kan met onze recruiter Danny Rumpel (06 – 3046 0701), maar ook met een jurist uit jouw eigen rechtsgebied. Of kijk op ARAG.nl/werkenbij voor meer informatie en onze actuele vacatures.

logo_Arag

ARAG

Wij staan op voor gerechtigheid