WCA logo banner met lake morraine small

Oprichter Else Schepers: We opereren graag in deze mooie niche van de reisbranche want dat past helemaal bij ons motto dat we niet de grootste willen zijn maar wel de beste! Als je bij ons een reis boekt, heb je direct contact met een reisspecialist die alles weet van de bestemming. We geven vanuit persoonlijke ervaring een degelijk en uitgebreid advies. Inmiddels zijn we in de Benelux bekend als dé wintersportspecialist voor Canada en Amerika. Wij werken met een klein team en we zijn er trots op dat we inmiddels een aanbod hebben met ruim 40 bestemmingen.

Er zijn best veel vooroordelen dat een wintersport in Canada of Amerika te duur is, of te ver weg, of te koud. Wij hebben het onze missie gemaakt om enthousiaste wintersporters een droomvakantie te bezorgen door ze goed te informeren. Onze site is dan ook vooral een inspiratieplatform boordevol praktische tips, blogs, reviews en voorbeeldreizen.

heliski-canada-rk-heliski-way_up_high

Het gros van onze wintersporters gaat op vakantie met een op maat gemaakte reis. Dat zijn zowel weekreizen naar de bekende gebieden, als ook helikopterski-arrangementen en vooral heel veel skisafari’s. Een skisafari is een rondreis langs meerdere skigebieden en dat is de perfecte manier om de skigebieden in Canada of Amerika te ontdekken.

In samenwerking met KLM hebben we deze winter een fantastisch aanbod, je vliegt rechtstreeks naar Canada en je mag via ons naast je normale bagage ook gratis je eigen ski’s meenemen. Skiën in Canada betekent skiën in de mooiste skigebieden ter wereld, afdalen in de poedersneeuw, geen rijen bij de skilift. Afhankelijk van de gekozen bestemming krijg je er nog een gratis bonus bij: het spotten van het noorderlicht en het zien van wildlife.

Als je ons belt, nemen we alle tijd voor je. Als je ons een bericht stuurt, ontvang je meestal binnen een dag al bericht van ons. Wil jij ook een mooie wintervakantie naar Canada of Amerika maken? Wij stellen graag samen met jou je droomreis samen.

We helpen je graag met je reisplannen!

Vraag hier een offerte aan of bel ons op: +31 (0)20 211 7818

Moose Lying in Snow – Credit Tourism Jasper
Moose Lying in Snow – Credit Tourism Jasper
wintersport-canada-amerika-alberta-sneeuw-bomen

Wintersport Canada Amerika

Maak deze winter jouw droomvakantie.