Wie wil dat niet, effectief omgaan met de tijd en het liefst ook nog op een duurzame manier? Steeds meer advocatenkantoren zien in dat een eenvoudige conference call dienst heel effectief ingezet kan worden. De reistijd duurt vaak langer dan het gesprek, wat zeer frustrerend kan zijn. Snel schakelen met meerdere personen is vaak lastig en betekent schuiven in de agenda’s. Maar in 15-20 minuten even alles kortsluiten is makkelijker dan u denkt!

Namelijk met onze conference call dienst SPEAQ. Via SPEAQ kunt u snel en zonder reservering een conference call opzetten. Wij bieden een veilige en betrouwbare service; essentieel voor vertrouwelijke zaken die in de advocatuur besproken worden. De dienst is eenvoudig in gebruik en kosteneffectief.

U kunt kiezen uit meerdere abonnementen, afhankelijk van hoe vaak u de dienst wenst te gebruiken. Variërend van 0,- euro per maand tot 25,- euro per maand. Aan het eind van de maand ontvangt u een rekening voor de gemaakte kosten.

Met SPEAQ kunt u onbezorgd telefonisch vergaderen en lange reistijden besparen. Zelfs als u onderweg bent en in de file komt te staan, dan kunt u nog effectief gebruik maken van uw tijd door gebruik te maken van onze dienst!

Wilt u weten hoe SPEAQ u én uw cliënten kan helpen tijd effectiever te gebruiken, kijk dan eens op onze website www.speaq.com.  Meerdere advocatenkantoren maken al gebruik van onze dienst!

SPEAQ is een merk van Telecom 360 B.V., specialist in het ontwikkelen en aanbieden van conference call diensten.

logo_speaq

SPEAQ

SPEAQ heeft voor iedereen een passende aanbieding. Zodra u zich aangemeld heeft, kunt u direct telefonisch vergaderen.