Wat is de kracht van Smaal Swiss Immo?

Als Nederlands makelaarskantoor kunnen wij in principe alles uitvoeren wat een Zwitsers makelaar kan, echter met het grote voordeel dat wij dat doen in de Nederlandse taal. Verder staan wij klanten ook bij tijdens de onderhandelingen waarbij onze kennis van de Zwitserse wetgeving maar ook de Zwitserse gebruiken essentieel is. Wij zijn elke maand ter plaatse op locatie voor bezichtigingen, taxaties en verkoopopname van vakantie chalets en appartementen.

Hoe helpt u Nederlandse woningkopers en verkopers in Zwitserland?

René Smaal: Mijn werk gaat verder dan het aankopen en verkopen van vakantiewoningen: Voor mijn klanten ben ik, in dit niet EU-land met veel afwijkende wetten en regels op gemeentelijk, kantonnaal en federaal niveau, veel meer een consultant. En dat is wat mijn werk zo aantrekkelijk maakt. Smaal Swiss Immo is hierin al ruim 20 jaar gespecialiseerd en heeft inmiddels aardig wat kennis en ervaring opgedaan met de Zwitserse regelgeving. Dit alles willen wij dan ook graag delen met onze klanten. Naast de aankoop en verkoopbegeleiding kunnen wij mensen ook verder helpen bij de emigratie naar Zwitserland.

Wat maakt het wonen in Zwitserland zo bijzonder?

Zwitserland is een ontzettend mooi land en wordt gekenmerkt door kwaliteit, stabiliteit en vooral veiligheid. Dat laatste is niet per se omdat er meer regels zijn dan in Nederland, maar omdat deze consequent gehandhaafd worden. Je weet dus precies waar je aan toe bent en dat geeft rust en duidelijkheid. Dit is dan ook voelbaar in het dagelijkse leven waar mensen zich op sociaal en op zakelijk vlak aan de omgangsnormen houden. Kortom een prettig en veilig gevoel.

logo_Smaal-Swiss-immo

Smaal Swiss Immo

Nederlands makelaarskantoor Smaal Swiss Immo is expert voor de aankoop en verkoop van (vakantie)woningen in Zwitserland.