In de aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen hebben de verschillende partijen hun verkiezingsprogramma’s gepubliceerd. Het Advocatenblad wil graag weten wat u vindt van de diverse standpunten die betrekking hebben op de advocatuur en de rechtsstaat.

feedback-3239454_1920

Enquête Tweede Kamerverkiezingen

Het Advocatenblad houdt een korte enquête over de standpunten van de politieke partijen die betrekking hebben op de advocatuur en de rechtsstaat.

De kiezer kan in maart op meerdere advocaten stemmen. Wat beweegt deze politici in de dop? Het Advocatenblad sprak met ze.

stemmen

Advocaten in de race voor een Kamerzetel

De kiezer kan in maart op in ieder geval negen advocaten stemmen. Wat beweegt deze politici in de dop? Het Advocatenblad sprak met ze.

Rechtsbijstand, financiering van de rechtspraak, het beschermen van de rechtsstaat en alternatieve geschilbeslechting. Tijdens de komende verkiezingen spelen er bij de acht grootste partijen genoeg thema’s die relevant zijn voor advocaten. Een bloemlezing van de belangrijkste standpunten.

thema verkiezingen

Wat partijen zeggen over rechtsbijstand, rechtspraak en rechtsstaat

Tijdens de komende verkiezingen spelen er bij de acht grootste partijen genoeg thema’s die relevant zijn voor advocaten. Een bloemlezing.